THE LAB BREWER
- Eindeloze creativiteit

Bereid zelf de lekkerste drankjes

The Lab Brewer is een uniek cold drip systeem dat wordt gebruikt om een basisdrank om te zetten in jouw favoriete elixir. Volledig volgens jouw smaak. Kies je eigen basisdrank (alcoholisch of niet-alcoholisch) en ingrediënten en laat tijd en zwaartekracht hun werk te doen.

Cold brew – Time replaces heat

Een cold drip wordt meestal gebruikt om cold brew koffie te maken. Koud gefilterd water druppelt enkele uren langzaam over licht gemalen koffie.

Na het experimenteren met alcohol en botanicals bleek The Lab Brewer meer te zijn dan een koffiebrouwer. De druppelextractie stelt u in staat om de fijnste en unieke drankjes te creëren. Allemaal op maat van uw persoonlijke voorkeuren.

Door gebruik te maken van een cold drip worden de milde en rijke smaken van uw gekozen ingrediënten geaccentueerd, terwijl aciditeit en bitterheid vermeden wordt.

Hete infusies (zoals espresso en thee) zijn versnelde, en dus gedwongen, extracties waardoor soms ook ongewenste smaken overgedragen worden. Daarnaast kan troebelheid ontstaan. Bij het gebruik van een cold drip systeem wordt overextractie uitgesloten. Tijd vervangt warmte. Druppelsgewijs worden smaken overgebracht en worden de troebele deeltjes tegengehouden; wat resulteert in een mooie, elegante en transparant elixir.

Hoe werkt het?

Neem een kijkje in ons lab

Wat kun je maken?

Serveer je eigen zelfgemaakte gin, vermouth, gearomatiseerd water of ander elixir. De ideale manier voor restaurants en bars om uniek te zijn en meer persoonlijkheid te creëeren. Klanten die The Lab Brewer in actie zien, zullen zeker een voorproefje willen hebben.

Neem een kijkje in onze wondere wereld

Recept video van gin met verse kruiden.

Ontdek onze recepten

Eén pagina vol inspiratie

HORECA?

Een gin van het huis biedt een extra rendement voor uw zaak

Serveer je eigen zelfgemaakte gin, vermouth, gearomatiseerd water of ander elixir. De ideale manier voor restaurants en bars om uniek te zijn en meer persoonlijkheid te creëeren. Klanten die The Lab Brewer in actie zien, zullen zeker een voorproefje willen hebben.

Langzaam maar zeker druppelt het unieke brouwsel naar beneden. – een echte show voor al uw gasten. En ze kunnen er zeker van zijn dat de ingrediënten volledig natuurlijk zijn. De botanicals die je toevoegt bepalen de smaak en geven elke zelfgemaakte gin een eigen karakter.

Word ambassadeur van The Brewing Community!

Heb je het gevoel een meerwaarde te kunnen bieden? Heb je ideëen en recepturen die wel zouden kunnen slagen?

Laat je creaties opvallen.

Word lid van een wereldwijde community van creatievelingen die hun persoonlijkheid vertalen in overheerlijke elixirs.

Deel al uw recepten met ons. Bouw een reputatie op en word community-ambassadeur.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0