Vorige slide
Volgende slide

Wij creëren

ORIGINS: Gins met lokale attitude

Micro batch gins

Gins op maat van uw bedrijf / evenement

Gereedschap om thuis zelf te brouwen

Pure infusies door OriFusion

Micro batch gins
met uitzonderlijke smaakervaringen

Wij produceren gins van hoge kwaliteit volledig op maat en in kleinere hoeveelheden. We noemen ze Micro Batch Gins. Door gebruik te maken van een eigen ontworpen cold drip systeem en een selectie van verse en gedroogde ingrediënten verrijken we een sterke drank na zijn distillatie met de fijnste smaken.

Wanneer goede recepten ontstaan zal er een nieuwe gin verschijnen. Dit alles afhankelijk van beschikbaarheid van de seizoensproducten, de creativiteit en de wil van de maker om zijn prachtige creatie te delen 😉

We houden van ons werk, denken graag anders en streven naar diversiteit.

ORIGINS:
Gins met lokale houding

Lokale ambassadeurs vroegen The Brewing Community om een aangepaste spirit te creëren die de traditie, cultuur en smaak van hun regio vertegenwoordigt.

Ontdek onze lokale samenwerkingen!

Op maat gemaakte gin voor uw bedrijf / evenement

The Brewing Community ontwikkelt een spirit op maat van uw bedrijf of evenement. Van de keuze van ingrediënten tot het ontwerp en personalisatie van de fles, u bent in de leiding.

Klant is koning

Heeft u een eigen horecazaak, evenement of bedrijf? Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsgeschenk of heeft u iets te vieren? Met een spirit op maat blijft de boodschap zeker hangen!

Lage investeringen

Onze beperkte minimum bestelhoeveelheid garanderen een lage investering voor de klant.

Maatwerk

Wanneer we maatwerk communiceren, bedoelen we ook écht maatwerk. Geen private label in een gepersonaliseerd jasje. U droomt het? Wij maken het!

Uniek product

Uw product is en blijft uniek. De klant ontvangt exclusiviteit op het verkregen recept.

Zin in een samenwerking?

Klaar om te beginnen met brouwen?

THE LAB BREWER

Al onze creaties zijn gemaakt met The Lab Brewer. Een uniek cold drip systeem waarmee gebruikers een eigen huisgemaakte elixir te bereiden. Volledig naar hun smaak. Alcoholhoudend of alcoholvrij. Het gaat er om dat je jouw persoonlijke smaak vindt. Het ritueel van het experimenteren is net zo leuk als het proeven. Ontdek op onze receptenpagina welke mooie creaties je zoal kan maken.

"Ik geloof sterk in het feit dat wanneer je zelf dingen creëert
deze het mooiste geschenk maken."

DRIES DAUWE
Eigenaar

OriFusion kiest bewust voor pure losse infusies en gaat voor meer smaak en ervaring. U hebt de keuze uit een breed scala aan verschillende infusies, gezond, voor elk wat wils en afgestemd op de behoeften van het moment.

Bekijk onze webshop

Neem een kijkje in onze wondere wereld
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0