Dual Anejo Rum

Een viering van smaak, vakmanschap en avontuur, voor degenen die durven te proeven van het leven zelf.

Ontdek DUAL Antillean Spiced Rum, een Anejo rum samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde en geblende Anejo rums van diverse Caribische eilanden, die een langdurige houtrijping hebben ondergaan. Na deze rijping op eiken vaten, wordt de rijke blend van de Caraïben naar België gebracht, waar hij een laatste transformatie ondergaat door middel van cold dripping en geselecteerde kruiden. Dit maakt DUAL Rum een buitengewone schat uit de Caraïben.

Antillean Spirit, Belgian Craftsmanship.

Ontdek zijn prachtig gebalanceerde aroma, evenwichtig en subtiel in de neus, met hints van gedroogd fruit en een delicate rokerigheid. In de mond komt zijn rokerige karakter sterker naar voren, met een zachte zoetheid en tonen van fruitige een cocktailshaker met ijs 5cl Dual Rum 5cl vers sinaasappelsap 3cl Pédaleur “Picon Flandrien” Shake & serveer in een glas met ijs 6cl Fever-Tree Ginger Ale 1 takje verse munt Folder Dual.indd 2 citrus en kaneel. De afdronk is evenwichtig en verfijnd, met een aanhoudende droge pittigheid, gedroogd fruit en citrusaccenten. Ons vakmanschap drink je met verstand.

LOGO DUAL WIT

Pure and simple

Proef deze gerijpte rum zeker eerst op kamertemperatuur, in plaats van gekoeld, omdat dit helpt bij het vrijkomen van de prachtige aroma’s. Het proefproces is eenvoudig: schenk ongeveer 3cl in een rum glas, wals voorzichtig om de aroma’s te verspreiden, ruik met je neus dichtbij maar niet erin, neem een slok en rol het rond in je mond voordat je doorslikt. Een goede rum geeft vaak de grootste sensatie na het doorslikken. Geniet!

Cocktail

Caribbean Rum Zing

een cocktailshaker met ijs
5cl Dual Rum
5cl vers sinaasappelsap
3cl Pédaleur “Picon Flandrien”
Shake & serveer in een glas met ijs
6cl Fever-Tree Ginger Ale
1 takje verse munt

Contact

Copyright The Brewing Community

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0